توصیه شده با یک پر نمک غذا را شروع کنیم ( نمک باعث ضد عفونی شدن محیط دهان و ترشح بزاق می شود).
در انتها نیز توصیه به خوردن نمک یا کمی شیرینی های طبیعی مانند عسل و خرما و ... شده است.
- غذاهای جامد و مایعات را همراه هم میل نکنید (زمان توقف آنها در معده با هم متفاوت است؛ مایعات همراه غذا باعث کاهش حرارت معده و در نتیجه هضم نشدن غذا می شود).
- مواد غذایی خام و پخته را همراه هم میل نکنید؛ مانند سالاد همراه غذا (به دلیل متفاوت بودن زمان توقف و هضم آن ها در معده).
- درهر وعده حتی الامکان یک نوع غذا میل شود.
- افراد معتدل بهتر است اول غذاهای زود هضم و بعد غذاهای سنگین تر را میل کنند (سرد مزاج ها حتما این قانون را رعایت نمایند).
- بعد از خوردن غذا بلافاصله پیاده روی یا ورزش نکنید؛ چون حرکت بعد از غذا سبب کندی هضم می شود.
- توصیه شده است که پروتئین های حیوانی نباید با هم مصرف شوند، مانند: انواع گوشت همراه هم یا همراه با لبنیات و تخم مرغ؛ غذاهایی مثل کوکوی ماهی ( یا تن ماهی )، ماست و دوغ با غذاهای گوشتی و ...
- شیر ( بطور کلی لبنیات ) با ترشیها
- غذاهای گرم با هم ، سرد با هم ، مرطوب و سست کننده باهم ، خشک و قابض با هم ، ...
- مصرف میوه ها همراه غذا یا بلافاصله بعد ازغذا .
-
نوشیدن آب یا مایعات ( دوغ، نوشابه، ماءالشعیر و دلستر ، آبمیوه و...) با غذا یا بلا فاصله بعد از غذا .
- بدون اشتهای صادق (واقعی)
- بلا فاصله بعد از ورزش، آمیزش جنسی و حمام؛ باید صبر کرد تا ضربان قلب و رنگ و رو به حالت طبیعی برگردد و بدن آرام گیرد.
- بلافاصله بعد از خوردن آب ( یا هر نوع نوشیدنی )، باید حداقل نیم ساعت صبر کرد.
- بلافاصله بعد از میوه خوردن، باید حداقل نیم ساعت صبر کرد.
- در هنگام خشم وعصبانیت.