در هنگام افطار با نوشیدنی هایی که گرم مزاج هستند روزه خود را باز کنید مثل عسل و خرما. خوردن ارده با شیره انگور یا (ارده با عسل یا ارده با شیره خرما یا شیره توت) که از ماده غذایی گرم هستند هضم آسانی دارند و مناسب معده های سرد می باشند. شخصی که از داروهای شیمیایی یا گیاهی استفاده می کند می تواند بین افطار و سحر داروها را تقسیم کند. بهتر است خوراکی های سبک در افطار صرف شود در عوض در سحرگاه، وعده غذایی شام ، که بیشتر گرمی باشد میل گردد و از نوشیدنی های خنکی مثل شربت عسل آبلیمو نوشیده شود، تا در طول روز  کمتر تشنگی ایجاد شود. در ضمن کسانی که مشکلات گوارشی دارند علاوه بر  رعایت موارد فوق بهتر است با بارهنگ افطار کنند.

دستور تهیه شربت عسل آبلیمو
یک قاشق غذا خوری عسل  + نصف یک لیمو تازه  + یک لیوان آب

دستور تهیه بارهنگ
یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ + نصف لیوان عرق نعناع + نصف لیوان اب را  هم ده دقیقه جوشانده سپس با یک قاشق عسل شیرین کرده و بنوشید.