ازبین گروهای ششگانه مواد غذایی برای تغذیه انسان غلات و حبوبات مناسب ترند زیرا سریعتر از گوشت ها هضم میشوند و زمان توقفشان در معده کوتاه تر است. برای کاهش نفخ حبوبات آنها را همراه با یک قاشق چایخوری کوچک زیره یا یک قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده بپزید. مصلح برنج خیساندن آن در آب و نمک، یا مصرف آن همراه زعفران و یا زیره است .

غلات تصفیه شده:
نتایج تحقیقی در ایتالیا حاکی از آن است که رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد غلات بدون سبوس و به خصوص نان سفید باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان کلیه می شود آرد سفید و آرد برنج (بدون سبوس) وتمام غذا هایی که با این دو ترکیب تهیه می شوند جز غذا های افزایش دهنده چربی های خون به شمار می آیند
توصیه می شود:
به جای آن ها از آرد گندم، جو ،برنج سبوس دار استفاده شود و به جای برنج سفید و آبکشی می توان از کته با شوید(شوید پلو) یا زعفران و زیره استفاده نمود در صورت ضرورت میتوان از برنج آبکشی به همراه سبوس دوم برنج استفاده کرد
تذکر :
در برخی رستوران ها به برنج سفید زاج می زنند تا قد بکشد و شفاف شود در حالی که زاج موجب شکنندگی عروق می شود.