دمنوش هایی که به جای چای قرمز می توانند مورد استفاده قرار بگیرند:

• آویشن

• سبوس برنج

• سبوس گندم

• زیرفون

• رزماری

• گل گاو زبان + سنبل الطیب

• بهارنارنج

• نعناع

• پونه

• برگ بو

• برگ به

• به لیمو

بابونه

• بادرنجبویه

• نسترن

•شلتوک برنج

• گل سرخ

اسطوخودوس

• چای کوهی

• زعفران (برای خانم های باردار ممنوع است)

دم کرده ی انواع میوه ها و برگه ها مانند: به، سیب، هلو، آلبالو، زرشک قرمز تازه، دانه های انار

روش تهیه دمنوش
یک قاشق مرباخوری از هر دمنوش برای یک لیوان آب و چند دقیقه دم کشیدن بر سر کتری برای هر کدام مناسب می باشد.

میزان مصرف
برای هر روز هفته فقط یکی از دمنوش ها را در نظر گرفته و فقط یک الی دو فنجان از آن در طول روز میل کنید. از افراط در نوشیدن این چای ها به مقدار زیاد و همچنین ترکیب آن ها با هم بپرهیزید.