خورشت فسنجان بادام و گردو
این خورش خوشمزه برای درمان بسیاری از بیماری هایی که از سردی ناشی می شود مثل ام اس، صرع، وسواس، افسردگی، اختلالات عصبی و روحی و ... از سوی استاد حسین خیراندیش توصیه شده است که بسیار مقوی و مصرف آن هفته ای سه وعده سودمند است.
خورش فسنجان نصف بادام+ نصف گردو
مواد لازم: گردو، بادام درختی، پیاز، گوشت گوسفند یا مرغ محلی، رب انار، نمک و زردچوبه

دستور پخت:
ابتدا مغز گردو و بادام را با پیاز خوب آسیاب کنید، سپس آن ها را با آب و نمک و زردچوبه روی گاز بگذارید تا بپزد. اگر خورش با مرغ محلی است، چون مرغ زود پز است بعد چند ساعت مرغ را درون مایه گردو می ریزیم تا بپزد و بعد هم رب انار را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا به روغن بیافتد. اما اگر با گوشت گوسفند است، باید گوشت ها را زودتر در مایه بریزیم تا خوب بپزد.