• انواع میوه و سبزی را قبل از مصرف با آب جاری و گرم ، کاملا شسته و در مواردی با برس، پوست میوه را تمیز کنید. میوه و سبزی را از مغازه های کنار خیابان های پر ترافیک خریداری نکنید زیرا آلوده به دود سرب اتوموبیل ها است. میوه و سبزی ها را به خاطر ظاهر بزرگ و زیبا، نخرید بلکه همواره کنجکاو باشید تا عاری از سموم باشد.
  • سیب زمینی سبز رنگ، سمی است. حتما جوانه های سیب زمینی را کنده و دوربریزید.
  • تا آنجا که ممکن است غذاهای کنسروی نخورید. در صورت اجبار، آن را از قوطی خارج نموده وحتما به مدت 20دقیقه جوشانده شود.
  • از دل و جگر و قلوه به کرات استفاه نکنید.
  • قارچ های خوراکی را زیاد مصرف نکنید. زیرا قارچهای خوراکی مزاج بسیار سردی دارند. و برای افراد با مزاج سرد مناسب نیست و باعث ایجاد بیماری می شود.
  • کشمش، برگ زرد آلو و مانند آنها را قبل از مصرف با اب گرم کاملا بشویید.
  • خوراکی ها را در روزنامه ها بسته بندی نکنید مواد سربی و فلزات خطرناک چاپی وارد مواد خوراکی می شوند.
  • خوراکی های دودی شده مانند ماهی و مانند آن را هرگز سرخ و کبابی نکنید.
  • از خوردن هر نوع غذای کپک زده جدا خودداری کنید.
  • آبلیمو سرکه و انواع رب ها را فقط در ظرف شیشه ای نگه داری کنید.
  • زندگی امروز طوری طراحی شده است که کمتر کسی می تواند از آلودگی ها در امان باشد. باید تلاش کرد ، کمتر در تماس با آلودگی ها بود.
رعایت دستورات زیر در کاهش ورود آلودگی ها به پوست وخون بسیار موثر است.

کسانی که نیاز قندی بالایی دارند، حتما از عسل طبیعی و شیره میوه ها مانند شیره انگور، انجیر، آلو سیاه، سیب و خرما استفاده کنند. مصرف رب میوه ها در تمام نقاط ایران امری مرسوم است. به ویژه رب انار،رب انگور،رب نارنج وغیره...

به کسانی که بد خواب هستند توصیه می کنم قبل از خواب کمی شیر وعسل گرم یا کمی عسل و آب و یا موز رسیده مصرف کنند تا در خواب شیرین و عمیق فرو روند.

ثابت شده است که صد در صد افراد چاق با کمبود آنزیم لیپاز روبرو هستند. لیپازها سوخت چربی ها را تسریع می کنند و مانع ذخیره آنان در بافت ها می شوند در میوه آووکادو و انبه به مقدار زیادی آنزیم لیپاز وجود دارد . چربی انبه عالی ترین نوع چربی است.

 آداب غذا خوردن - بخش پنجم