ساندویچ و پیتزا:
ساندویچ و پیتزا به خاطر داشتن سوسیس و کالباس بیماری های مختلفی را باعث می شوند.
خمیر پیتزا چون از آرد نول تهیه می شود بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل می کند که می تواند موجب بیماری میگرن شود، ازدیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری های پوستی، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند بواسیر، شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و ... را به دنبال دارد.

نکته:
پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه آن که در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کشدار پیدا می کنند سودازا (علت غلظت خون) می باشند.
درمطالعه ای درفرانسه درسال ۲۰۰۹ مشاهده شدکه مصرف انواع پیتزا، پاستا، سس مایونز و انواع طعم دهنده های صنعتی باافزایش خطر سرطان پستان درسنین یائسگی همراه است.
توصیه می شود به جای آن ها از فلافل که از غذاهای مفید و سنتی ایرانی است استفاده شود (به شرط اینکه روغن آن سوخته نباشد).