وبلاگ رسمی دکتر عالیه خامنه ای

متخصص طب سنتی اسلامی

  • صفحه اول
  • نوبت دهی تلفنی
  • ویدیو
  • داروخانه تسنیم
  • دیدگاه شما ؟
  • بیماران درمان شده

  • مزاج مواد غذایی

  • داروخانه تسنیم

  • آداب غذا خوردن

  • طب اسلامی

  • چهار مزاج اصلی

  • تغذیه در طب اسلامی

  • احادیث

  • آداب معنوی
  • آداب زندگی
  • گیاهان دارویی
  • ماه رمضان
  • بیماری و درمان آن
  • ناباروری
  • نوزادان و کودکان
  • زیبایی پوست و مو
  • اصول طب اسلامی
  • غذا و خوراکی ها
  • آب و نوشیدنی ها
  • نیازهای دوره درمان
وبلاگ رسمی دکتر عالیه خامنه ای

دکتر عالیه خامنه ای
تغذیه، مزاج شناسی، حجامت، زالو درمانی -- قلب، داخلی، زنان، اطفال
عضو هسته مرکزی طب سنتی اسلامی ایران؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه طب کل نگر؛ عضو رسمی موسسه تحقیقات حجامت ایران؛ محقق طب سنتی
نشانی مطب : تهران- میدان جمهوری اسلامی- ابتدای نواب جنوب (سمت راست)- کوچه شهید عبداله زاده- پلاک ۳۳
ساعات کاری مطب: ۱۵:۳۰ الی ۱۹ و پنجشنبه ها ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲
برای دریافت نوبت با شماره های:
۶۶۹۴۳۶۵۴ - ۰۹۱۹۶۷۸۸۰۲۷ - ۰۹۰۳۵۹۷۷۸۶۰ تماس بگیرید.
> حتما قبل از حضور در مطب از طریق تلفن، نوبت دریافت کنید.
> داروخانه تسنیم با شماره ۶۶۴۳۱۹۰۳ (از ساعت ۱۷ تا ۲۲) و مسئول داروخانه با شماره ۰۹۰۳۵۹۷۷۸۶۰ (از ساعت ۱۷ تا ۲۲) پاسخگوی شما عزیزان می باشد.

دنبال کنندگان ‎+۱۰۰ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بعدی
  • همه چیز درباره سودا

    انواع سودا
    ۱. سودای طبیعی: رسوب خون
    ۲ .سودای غیر طبیعی: که از صفرا ، دم ، بلغم، سودای طبیعی، خلط سوخته ایجاد می کند و به سودای غیر طبیعی تبدیل می شود.

    سودا، سرد و خشک، خاک
    سودای طبیعی، رسوب خون است. به همین دلیل غلیظ تر و سنگین تر از خون است. رنگ آن سیاه و مزه ای آمیخته از شیرینی و ترشی است.
    وظایف سودای طبیعی در بدن
    • حفظ تعادل واستحکام بافت های استخوانی مثل تاندون و رباط استخوان و مو وناخن که دارای مزاج سرد و خشک  هستند.
    • ایجاد قوام وغلظت لازمه ی خون
    • تقویت دهانه ی معده وتحریک اشتها

  • دستوراتی برای پیشگیری و درمان بیماری ها

    برخی از مهم ترین دستورات معنوی و مقدس طب اسلامی برای پیشگیری و درمان بیماری ها

    • خوردن نمک طبیعی قبل از غذا

    • مصرف سرکه طبیعی بعد از غذا

    • حجامت

    • اذان گفتن و نماز اول وقت

    • دائم الوضو بودن

  • ویژگی های عمومی رفتارهای درمانی درطب اسلامی

    تمامی رفتارهای درمانی در طب اسلامی با معنویت آمیخته است، شروع هر درمانی، رعایت آداب معنوی، نیت شفا و آغاز عمل به نام حضرت پروردگار است.

    • ابزار شفا و یا دوای هر دردی از نظر اسلام در حلال نهفته است. خداوند درمان را در حرام قرار نداده است.

    • افرادی که رفتارهای درمانی را اجرا می کنند نباید پاداشی را که خارج از توان مریض باشد را بر او تحمیل کنند.معمولا رفتارهای درمانی اسلام، اعمال ساده و کاربردی و پرفایده و بدون زیان و عوارض جانبی است.

    • اجرای رفتارهای درمانی اسلام بین طبیعت جسم انسان با روح و روان او هماهنگی ایجاد می کند.

  • صبحانه

    برای اصلاح سبک زندگی باید اول صبحانه را اصلاح کنیم:

    جایگزین پنیر در صبحانه:

            • ارده و شیره انگور

            • ارده و عسل

            • کره محلی و عسل

            • تخم مرغ نیم برشت

  • راهکارهایی برای مقابله با آثار آلودگی هوا بر بدن

    شستشوی مرتب مجاری تنفسی با آب یا آب نمک رقیق
    پرهیز از ورود مواد زائد و سمی دیگر به بدن مانند: سیگار و قلیان، حشره کش ها، مصرف غذاهای مانده یا دارای مواد نگهدارنده ، ...
    پرهیز از خوردن غذاهایی که باعث غلظت خون می شوند، مانند: گوشت گاو، عدس، بادمجان، میرزا قاسمی، سوسیس وکالباس، ماکارونی، قارچ، کله و پاچه و ...
    درمان یبوست و پرهیز از مواد یبوست آور
    پرهیز از کارهایی که منجر به کاهش نیروی عمومی بدن می شود، مانند : خواب ناکافی، شب زنده داری، ورزش سنگین و ...

  • درمان سرما خوردگی

    دوستان عزیز به محض احساس هر نوع بیماری اولین اقدام ساده کردن غذا است. خوردن گوشت و غذاهایی که دارای آب یا عصاره گوشت و قلم هستند مانعی جدی در راه درمان است. برخلاف تصور عمومی که در زمان بیماری سوپ یا آش ماهیچه درست می کنند. غذاهای گوشتی دیرهضم و سنگین هستند و بدن برای هضم آنها باید نیروی زیادی مصرف کند که با توجه به اینکه بدن در حال مبارزه با بیماری است، این کار باعث صعف بدن و طولانی شدن بیماری می شود. پس فراموش نکنید در سوپ یا آش ساده که شامل بلغور گندم، دال عدس، کمی ماش، لوبیا چشم بلبلی و از این قبیل حبوبات سبک است از سبزی آش یا هویج و شلغم و ... که همگی گرم هستند استفاده کنید. توجه داشته باشید که سرماخوردگی یک بیماری سرد است و مصرف سردی ها به هر شکل باعث تشدید آن خواهد شد.

  • آداب غذا خوردن - بخش هفتم

    با نام خدا غذا را آغاز و با شکر نعمت های الهی آن را به پایان می بریم.
    توصیه شده با یک پر نمک غذا را شروع کنیم ( نمک باعث ضد عفونی شدن محیط دهان و ترشح بزاق می شود).
    در انتها نیز توصیه به خوردن نمک یا کمی شیرینی های طبیعی مانند عسل و خرما و ... شده است.
    • غذاهای جامد و مایعات را همراه هم میل نکنید (زمان توقف آنها در معده با هم متفاوت است؛ مایعات همراه غذا باعث کاهش حرارت معده و در نتیجه هضم نشدن غذا می شود).
    • مواد غذایی خام و پخته را همراه هم میل نکنید؛ مانند سالاد همراه غذا (به دلیل متفاوت بودن زمان توقف و هضم آن ها در معده).

  • دمنوش

    دمنوش هایی که به جای چای قرمز می توانند مورد استفاده قرار بگیرند:

    • آویشن

    • سبوس برنج

    • سبوس گندم

    • زیرفون

    • رزماری

    • گل گاو زبان + سنبل الطیب

    • بهارنارنج

    • نعناع

    • پونه

    • برگ بو

    • برگ به

  • انار

    انار Pomegranate از روزگاران گذشته میوه ای محبوب و مورد توجه بوده است. در کتب مقدس چندین بار نام آن ذکر شده است. هومر شاعر معروف یونان در کتاب خود (اودیسه) از آن نام برده است. معروف است که حضرت سلیمان  باغ بزرگی پر از درخت‌های انار داشته که به آن عشق می‌ورزیده است.
    درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است. کلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده

  • حبوبات و غلات

    ازبین گروهای ششگانه مواد غذایی برای تغذیه انسان غلات و حبوبات مناسب ترند زیرا سریعتر از گوشت ها هضم میشوند و زمان توقفشان در معده کوتاه تر است. برای کاهش نفخ حبوبات آنها را همراه با یک قاشق چایخوری کوچک زیره یا یک قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده بپزید. مصلح برنج خیساندن آن در آب و نمک، یا مصرف آن همراه زعفران و یا زیره است .

    غلات تصفیه شده:
    نتایج تحقیقی در ایتالیا حاکی از آن است که رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد غلات

  • تخم کتان

    امروزه گیاه کتان در منطقه وسیعی از اروپا و آسیا می‌روید. از این گیاه استفاده‌های زیادی به عمل می‌آید. از الیاف آن برای بافتن پارچه استفاده می‌شود. پارچه کتان برای البسه مخصوصاً درتابستان نوعی مناسب بشمار می‌رود.
    کتان گیاهی است که از قدیم الایام شناخته شده و بکار می‌رفته است. حتی پرورش آن در مصر در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح معمول بوده است.

  • انجیر

    درخت انجیر Fig از زمان های بسیار قدیم وجود داشته و از آن استفاده زیادی می‌ شده است. در تورات از این درخت نام برده شده و اشعیای نبی (یکی از انبیا قوم بنی اسرائیل) خرقیا پادشاه (در حدود ۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح) را با انجیر مداوا کرده است. درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان، سوریه و اسرائیل برده شده است. درخت انجیر در نزد یونانیان مقدس و محترم بوده به طوری که صادرات آن ممنوع بود.

  • بیماری های سودا

    بیماری های پوست:
    خشکی پوست، سوزش وخارش، زیاد و پررنگ شدن خالهای بدن، لکه های سیاه و قهوه ای در پوست، سیاهی زیر چشم ها، لکه های دوران بارداری، اگزما، میخچه، زگیل، زونا، ترک پاشنه پا، پسوریازیس (صدف)، لیکن پلان، پمفیکوس ولگاریس

  • ختمی

    ختمی Marshmallow گیاه بومی مناطق شرق مدیترانه است. گیاهی است علفی و چندساله که ارتفاع آن به حدود ۲ متر می‌رسد. ساقه آن از کرکهای ریز که به رنگ خاکستری می‌باشد پوشیده شده است. برگهای ختمی دندانه‌دار، پهن و مانند قلب است. گل های آن درشت به رنگ سفید مایل به قرمز یا ارغوانی است که به صورت دسته‌های سه تایی در اواخر تابستان ظاهر می‌شود. ختمی به علت داشتن گل های زیبا به صورت گیاه زینتی در باغچه‌ها کاشته می‌شود. تمام قسمت های این گیاه، کاربرد درمانی دارد.

  • سیاهدانه

    سیاهدانه nigelia sativa در آب و هوای سرد و معتدل یافت می شود. سیاهدانه ۶۴۰ ماده ی موثر دارد. دانه های سیاهدانه طیف گسترده ای از خواص پزشکی را دارد که شامل: ضد میکروبی - ضد تومور - ضد ویروس - ضد التهاب - انتی اکسیدان - شلی و انبساط ماهیچه
    سیاهدانه در درمان بیماریهای زیر کاربرد دارد:

  • برنج

    برنج Rice گیاهی است یک ساله که ارتفاع آن تا ۱/۵ متر می‌رسد و در مناطق گرم و مرطوب و پرآب می‌روید. ساقه آن راست و برگ های آن بزرگ و نوک تیز است. هر سنبلک برنج دنباله کوتاه و یک گل دارد. میوه آن به شکل خوشه‌ای متشکل از سنبلک‌ها در انتهای ساقه قرار دارد و یک دانه برنج در آن است که آن را شلتوک می‌نامند. برنج از غلات مهم است و تقریباً غذای اصلی نصف مردم کره زمین می‌باشد. منشا برنج از آسیا است. در حدود ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد در هند و چین زراعت می‌شده است. برنج بعداً از آسیاغربی به ژاپن، سبلان و دیگر نقاط استوایی کره زمین راه یافت. در قرن هفتم میلادی مصریان نیز شروع به کشت آن کردند.

  • علل و عوامل تولید سودا

    فصل پاییز سن میانسالی
    غم و اندوه زیاد شادی زیاد
    زندگی آپارتمان نشینی و دوری از طبیعت

    گرما و سرمای مکانیکی زود هنگام

  • اسطوخودوس

    اسطوخودوس Lavander در بیشتر نقاط دنیا خود به خود می‌روید. مخصوصاً در جنوب فرانسه مناطق مدیترانه و در تورنتو به مقدار زیاد وجود دارد و بسته به شرایط محیط و خاک به انواع مختلف ظاهر می‌شود. اسطوخودوس گیاهی است چندین ساله به ارتفاع حدود نیم متر با برگهای متقابل، باریک، دراز سبز رنگ و پوشیده از کرکهای سفید پنبه‌ای. گلهای آن به رنگ بنفش و به صورت سنبله می‌باشد. قسمت مورد استفاده این گیاه، گل ها و سرشاخه‌ های گلدار آن است. اسطوخودوس بوی بسیار مطبوعی دارد. طعم آن تلخ است و به علت بوی مطبوع آن در عطرسازی مصرف می‌شود. اسانس اسطوخودوس که از

  • درباره لبنیات و شیوه مصرف آن بیشتر بدانید

    غذائیت شیر شبیه تخم مرغ است . شیرِ حیوانی زمان بارداری آن مشابه انسان است و برای تغذیه مناسب تر است. بهترین شیر ، شیر گاو جوان فربه و سالم است که در مرتع خوب چریده باشد و دارای قوام معتدل، سفید صافی، خالی از طعم و رایحه غریب باشد.

    شیر به شرطی مفید است که :

  • درباره گوشت ها و شیوه مصرف آنها بیشتر بدانید

    درکتاب حفظ الصحه، مرحوم گیلانی می فرمایند : "گوشت، قوی ترین نوع غذا هاست ،اما هضم آن دشوار است مگر آنکه قدرت هاضمه قوی باشد." بدین جهت گوشت، غذای تندرستان، ورزشکاران و کسانی است که فعالیت بدنی زیاد دارند و افراد دیگر توانایی مصرف مداوم آنرا ندارد. در مصرف گوشت باید به این نکته توجه داشت که هر چه حیوان جوان تر باشد گوشت آن زود هضم تر است.

    چقدر گوشت بخوریم؟

  • آداب نوشیدن آب

    • آشامیدن آب برای انجام اعمال حیاتی مانند: نفوذ غذا به تمام بدن، رطوبت بخشی و نرمی بدن، تسکین تشنگی، خنک کردن بدن و ... ضروری است .

    • بهترین آب ها آبی است که طعم خاصی بر آن غالب نباشد و آنچه را در آن بپزند زود پخته شود.

    • بهترین ظروف برای آشامیدن آب کاسه چینی سفید پاکیزه است که قعر آن تنگ و دهان آن گشاده باشد تا آب کم در آن بسیار به نظر برسد.

  • طب اسلامی

    تعاریف
    طب چیست:
    طب علمی است که سلامتی را در بدن نگه می دارد، هر گاه رفت به بدن باز می آورد
    طبیب به چه کسی می گویند:
    کسی که فقط با ابزار طبیعی درمان می کند، و تطبیق دهنده داروبا درد است.
    حکیم به چه کسی می گویند:
    کسی که ابزار طبیعی را به خدمت می گیرد، و علاوه بر جسم، و روح و روان را هم درمان می کند، حکیم نامیده می شود.
    روحانی به چه کسی می گویند:
    کسی که فقط روح را درمان می کندو به جسم کاری ندارد.

    تعریف سلامتی از دیدگاه طب سنتی
    تن انسان برآیند اثر چهار ماده صفرا، سودا، دم و بلغم است، که از چهار رکن آتش، و آب، هوا، و خاک برخواسته است هر گاه این چهار ماده در تن، در حال تعادل نسبی باشند، بدن سالم است.

    تعریف بیماری در دیدگاه طب سنتی
    هرگاه یک یا چند مورد از این اخلاط چهار گانه، در یک عضو یا چند عضو از، حد تعادل خود بیشتر یا کمتر شوند، بیماری پدید آمده است.
    در دیدگاه طب اسلامی هر گاه بدن انسان از نظر طبیعی و روحی دچار نقصان شود، بیماری پدید می آید.

    درمان از دیدگاه طب سنتی
    حفظ تعادل چهارگانه (اخلاط) در بدن بهداشت و ایجاد تعادل این اخلاط درمان نامیده می شود. از دیدگاه طب اسلامی حفظ سلامتی یعنی غذاهای متعارف مورد نیاز تن و روان تامین شود و گرنه حفظ سلامت امکان ندارد. وقتی فرد بیمار شد باید هر دو را به او برسانیم. هم اخلاط کاهش یافته را باید از طریق غذاها جبران کنیم وهم اخلاط افزایش یافته را کم کنیم و هم نقصان معنوی پدید آمده را تلافی کنیم.

    طب اسلامی
    مجموعه ای است از دستورات مذهبی موجود در قرآن کریم و منابع احادیث و روایات که به صورت مستقیم از طریق وحی نقل شده و یا از ادیان پیامبران و دستورات ائمه اطهار سلام الله علیها استفاده شده است و یا در رفتارها و اخلاق آنان مشاهده گردیده و برای ما نقل شده است.
    در تفکر اسلامی انسان محور و مدار اصلی است و از مجموعه سیارات و فلکیات، خورشید، ماه، ستارگان و امواج ناشی از آنان تاثیر می پذیرد و نیز از تمامی شرایط حاکم بر محیط زیست و معیشت، اعم از مادی، معنوی، حیوانی و نباتی، آسمانی و زمینی، ریز و درشت، خرد و کلان بهره می گیرد. ازطرف دیگر استعداد، گنجایش و توان او به گونه ای است که می تواند بر تمامی ارکان خلقت مسلط شود و جهان را به تسخیر مادی و معنوی خود درآورد.

    چرا طب اسلامی
    خالق انسان، خداوند است.یعنی خداوندبه نیازهای انسان آگاه است. همچنین خداوند قانون های حاکم بر جسم وروان انسان را می داند. هدایت الهی شامل هدایت طبیعی و هدایت معنوی است.

    برای مطالعه بیشتر به " اصول طب اسلامی" مراجعه کنید.

  • اسفناج

    اسفناج Spinach گیاه بومی ایران است و از اوائل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت. بطوریکه در تاریخ مسطور است اسفناج در قرن هفتم در چین و در قرن دوازدهم در اسپانیا کشت می‌شده است. کشت اسفناج در سال 1806 در آمریکا شروع شد. اسفناج گیاهی است یکساله دارای ساقه‌ای راست به ارتفاع نیم متر که برگهای آن پخن و نرم مثلثی شکل برنگ سبز می‌باشد. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است. دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام

  • درمان ناباروری و مشکلات زوجین

    با لطف الهی و عنایت اهلبیت سلام الله علیهم، طی چند سال اخیر تعداد بسیار زیادی از عزیزان و زوج های محترمی که برای مشکلات ناباروری به مطب دکتر عالیه خامنه ای مراجعه داشته اند و نسخه های ایشان را انجام داده اند، صاحب فرزند شدند. لازم به ذکر است که همواره سرمنشا اصلی این امر، لطف الهی عنایتی است که خداوند متعال به خانم دکتر خامنه ای و تیم کاری ایشان داشته است.
    بر مبنای آمار مکتوب تهیه شده از پرونده مراجعه کنندگان به مطب دکتر خامنه ای، در مدت ۴سال گذشته، در حدود ۴۵۰ الی ۵۰۰ زوج ، صاحب فرزندانی سالم و زیبا شده اند.
    در همین راستا نیز تیم کاری دکتر با اقدامات تخصصی بر رو حل مشکلات ناباروری ازجمله تهیه نان بارداری، گیاهان دارویی تخصصی و... درحال فعالیت می باشد.
    این مورد درمانی، سوای موارد پزشکی و بیماران دیگری است که با بیماری های مختلف به مطب ایشان مراجعه کرده و بهبود یافته اند. ان شاءالله در آینده و در بخش های دیگر به آنها پرداخته می شود.
    khamenei khamenei

  • چهار مزاج اصلی

    در طب سنتی - اسلامی چهار مزاج اصلی پایه وجود دارد:
    دم (گرم و تر)
    صفرا(گرم و خشک)
    سودا (سرد و خشک)
    بلغم (سرد و تر)
    هر کدام از این مزاج ها برای فرد ،خصوصیات جسمانی ، رفتاری ، اخلاقی و ظاهری متفاوتی را ایجاد می کند. حال برای اینکه افراد با این مزاج ها را بشناسیم هر یک را جدا گانه توصیف می کنیم.

  • آثار سبک شمردن نماز

    هرکس نماز نخواند وآن را سبک بشمارد به ۱۵ بلا مبتلا میشود.

    خداوند برکت را از عمر وروزی او می برد.

    رخسار مردمان نیک از اوگرفته می شود.

     دعای او بالا نمی رود.

    هر کار نیکی انجام دهد مزدی به او نمی دهد.

    دعای صالحین به او بهره نمی دهد.

  • مزاج مواد غذایی

    در جدول زیر خوراکی ها و غذا در مزاج های مختلف دسته بندی شده اند. هر دسته به صورت افقی، با درج نامِ مزاج و رنگ ویژه ای مشخص شده است.
    گرم
    غذاها ، خوراک ها و تنقلات
    آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو -

  • طب الرضا - دستوراتی برای غذا خوردن

    امام رضا سلطب الرضاام الله علیه، بدن انسان را به یک کشور تشبیه کرده اند. پادشاه این کشور قلب است. عروق ،اعصاب و مغز کارگزاران او هستند. قلب خانه ی این پادشاه و جسم حیطه و قلمرو استیلای اوست. دست، پا، چشم، لب ها، زبان و گوش یاران او هستند. خزانه این پادشاه، معده و شکم و پرده دار این پادشاه سینه اوست. برای پادشاهی با این همه امکانات پاداشی است و کیفری. شادی همچون پاداشی برای این پادشاه است که منجر به سلامتی برای او می شود. غم واندوه، نیز همچون کیفری برای این پادشاه به حساب می آید، که منجر به بیماری او می شود.

    کتاب: طب الرضا

    گردآورنده: جابر رضوانی

  • ایکتر نوزادی(زردی)

    ایکتر نوزادی چیست ؟
    همان زردی فیزیولوژی نوزاد است که معمولا از روز دوم و سوم بعد از تولد شروع می شود و آرام آرام در طی ۳ - ۵ روز به اوج خود میرسد.
    این زردی در اکثر نوزادان دیده می شود. در طب سنتی زردی را از غلبه گرمی در بدن نوزاد میدانند. برای ایکتر نوزادی می توان قبل از تولد نوزاد به مادر در  ماه آخر بارداری مقداری خنکی داد. مثلا روزی یک استکان عرق کاسنی به همراه یک قاشق عسل به مادر داد. بیش از این مادر نباید سردی بخورد.

  • تغذیه در طب اسلامی

    تعریف تغذیه: مجموعه ی بهره مندی های انسان دربعدجسم وروان ازراه های گوناگون راتغذیه می گویند.

    هشت نوع غذا وجود دارد:
    ١- غذای خوراکی (نوشیدنی ها و بلعیدنی ها)
    ۲- غذای شنیداری
    ۳- غذای پنداری
    ۴- غذای دیداری
    ۵- غذای جذبی (لمس)
    ۶- غذای بویایی
    ۷- غذای جنسی
    ۸- غذای انس

  • درمان کولیک یا نفخ در نوزادان

    کولیک یا نفخ دوره نوزادی بسیار شایع بوده وناشی از سردی گوارش نوزاد  می باشد. علائم آن به این شکل است که نوزاد به طور متناوب به خود می پیچد، قرمز می شود و گریه میکند، شکمش متورم و نفاخ میگردد و گاز معده روده زیاد دفع میکند و یا حتی آروغ زیاد می زند، البته اگر نوزاد آروغ بزند یا دفع گاز داشته باشد علائم ناراحتی وی کمتر می شود و یا رفع می گردد و هر چند دقیقه یکبار این علائم شروع میشود و در شب ها شدت بیشتر است. همچنین وقتی نوزاد تازه شیر خورده و سیر است این علائم بیشتر است و درمان بسیار ساده ای دارد و نیاز به داروهای شیمیایی نیست.

  • آدابی که موجب وسعت رزق میشوند

    توکل برخدا خوبی نیت
    اقامه نماز با حالت خشوع حرف حق زدن
    استقفارکردن زیاد احسان کردن به والدین
    خوش خلقی دعا بر پدر مادر
    گرامی داشتن ناتوانها خوش رفتاری با همسایه
    صدقه دادن دعا کردن برادر مومنی را درخلوت.
    میانه روی در اقتصاد قرائت سوره واقعه در هر شب
    مداومت برسوره قدر گفتن(لا حول ولا قوه الا بالله)
    خواندن آیه الکرسی خواندن سوره صافات در روز قدر
    حضور در مساجدقبل از اذان استعمال بوی خوش
    عفت کلام خواندن نماز شب
    کم حرفی، کم خوری، کم خوابی تعقیب نماز بعد از نماز صبح
    خوردن ریزه های طعام از کنار سفره روشن کردن چراغ قبل از غروب
    خلال کردن میهمانی دادن
    شستن ظرف خوراک غذا دعای دیگران بر سر سفره
    گذاشتن سرکه در خانه خواندن زیارت عاشورا
    مداومت در وضو وطهارت خط زیبا
    حرف نزدن در توالت صبح زود به دنبال کسب رفتن
    خوردن کاسنی شانه کردن مو در حالت نشسته
    جارو کردن خانه ودرب خانه شستن سر با ختمی
    جواب دادن به اذان گو ، یعنی هرچه را که او میگوید در پاسخ تکرار کند و دعوت موذن راکه به نماز فرامیخوانداجابت نماید ونماز اول وقت بخواند
    خواندن سوره تبارک الذی هر روز صبح
    وضو گرفتن وشستن دست قبل از غذا (شریک نکردن شیطان در غذا)
    گفتن سی بار (سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم و بحمده)
    گفتن (لااله الا الله الملک الحق المبین)درهر روز
    انگشتر عقیق، فیروزه و یاقوت در دست کردن
    انجام مستحبات نماز ونماز وتر در نماز شب
    سلام کردن و خواندن سوره توحید بعد از داخل شدن به منزل

  • گرامی ترین خلق

    گرامی ترین خلق بر من و فاضل ترینشان نزد من، محمد، علی و امامان (سلام الله علیها) هستند که از ذریّه محمد و علی (سلام الله علیها) هستند. پس هر که را حاجتی به من باشد و خواهد که برآورده شود یا مصیبتی به او رسیده باشد و خواهد که رفع گردد، مرا بخواند به حق محمد و آل طیبین طاهرین او، تا من حاجت اورا روا سازم.
    salavat

  • مکروهاتی که موجب فقر و تنگدستی می شود

    سبک شمردن نماز

    دعا نکردن برای پدر ومادر
    خوابیدن بین نماز مغرب و عشاء لعنت کردن اولاد
    اظهار فقر و تنگدستی نمودن جلوتر از بزرگان و پیران راه رفتن
    صبح زود به بازار رفتن و دیر از بازار خارج شدن و تا هنگام شب ماندن پدر مادر را با اسم صدا زدن

  • افطاری و سحری در ماه رمضان

    در هنگام افطار با نوشیدنی هایی که گرم مزاج هستند روزه خود را باز کنید مثل عسل و خرما. خوردن ارده با شیره انگور یا (ارده با عسل یا ارده با شیره خرما یا شیره توت) که از ماده غذایی گرم هستند هضم آسانی دارند و مناسب معده های سرد می باشند. شخصی که از داروهای شیمیایی یا گیاهی استفاده می کند می تواند بین افطار و سحر داروها را تقسیم کند. بهتر است خوراکی های سبک در افطار صرف شود در عوض در سحرگاه، وعده غذایی شام ، که بیشتر گرمی باشد میل گردد و از نوشیدنی های خنکی مثل شربت عسل آبلیمو نوشیده شود، تا در طول روز  کمتر تشنگی ایجاد شود. در ضمن کسانی که مشکلات گوارشی دارند علاوه بر  رعایت موارد فوق بهتر است با بارهنگ افطار کنند.

    دستور تهیه شربت عسل آبلیمو
    یک قاشق غذا خوری عسل  + نصف یک لیمو تازه  + یک لیوان آب

    دستور تهیه بارهنگ
    یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ + نصف لیوان عرق نعناع + نصف لیوان اب را  هم ده دقیقه جوشانده سپس با یک قاشق عسل شیرین کرده و بنوشید.

  • درمان آسم و آلرژی در طب سنتی

    اصلاح تغذیه و مزاج درمانی از روش‌های درمان آسم
    گفت و گو با دکتر عالیه خامنه ای
    درمان آسم و آلرژی در طب کلاسیک با عدم تشخیص صحیح رو به رو است. باتوجه به پیشرفت‌هایی که در علم پاراکلینیکی وجود  دارد متاسفانه درمان آلرژی خصوصا در کودکان به وسیله طب کلاسیک پاسخگو نبوده درحالی که این بیماری در طب سنتی با مزاج درمانی و اصلاح رژیم غذایی افراد درمان می‌شود.

  • داروخانه تسنیم

    برای سفارش محصولات داروخانه تسنیم، از ساعت ۱۷ تا ۲۲ با شماره های ۶۶۴۳۱۹۰۳ و ۰۹۰۳۵۹۷۷۸۶۰ تماس بگیرید.
    محصولات اختصاصی داروخانه تسنیم (تحت نظارت دکتر خامنه ای)
    شربت ها، پمادها و داروهای تخصصی
    شربت انگبین خمسه (معدّل کلیه اخلاط فاسد) شربت آلومین (ضد سودا و بلغم غالب)
    شربت عنصلی شربت سوداک
    شربت سه شیره (خونساز، تامین آهن، انرژی و ...) شربت چهار شیره (خونساز، انرژی زا، معده و ...)
    شربت سیامین B (دفع سردی با نفوز بالا در بدن) شربت سیامین K (دفع سردی کودکان)
    معجون آلوسین (درمان معده های بلغمی) معجون دوسین
    قطره نازیل اسانس نعنا
    اسانس گل محمدی پماد B111
    پماد ام اف اس (MFS) پماد عرق النساء
    روغن مفاصل و ضد درد روغن مفاصل آسپیان
    ضماد زگیل و میخچه ضماد بواسیر و هموروئید
    ترکیبی آرامش و ضد فشار روحی هفت بذر (درمان ناباروری، قوای جنوسی و ...)
    محصولات آرایشی و بهداشتی گیاهی
    شامپو آلوئه ورا شامپو تسنیم
    کرم آلوئه ورا کرم رازیانه
    کرم عصاره بادام کرم جوانه گندم
    کرم ترک پا کرم زیر چشم
    کرم ضد آفتاب کرم همیشه بهار
    جرمگیر و شوینده طبیعی دهان و دندان اسکراپ (بوتاکس کاملا طبیعی)
    چوب مسواک (اراک) صابون سنتی سی آو
    روشور سنتی صابون ضد عرق طبیعی
    محلول بلور (ضد جوش بسیار موثر) روغن تقویتی و ضد ریزش مو
    روغن تقویتی مژه و ابرو رنگ موی کاملا طبیعی
    النوره (موبر طبیعی)
    محصولات فرآوری شده و ارگانیک

    نان بارداری

    تهیه شده از آرد نخودخام، عسل، شیره انگور، تخم مرغ محلی، سبوس گندم، روغن کنجد و ...

    نان طبی غنی شده

    درمان پوکی استخوان، چاقی مفرط، سردی و ضعف معده، ضعفقوای جسمی و جنسی، کمک به رشد کودکان و ...

    شیره دسفید انگور کاملا طبیعی

    (محصول روستای هزاوه اراک)

    عسل طبیعی خالط گَوَن

    (ساکارز زیر ۳، مناسب برای دیابتی ها و با قیمت مناسب)

    تولید شده در مناطق کوهستانی غرب کشور

    عسل طبیعی چهل گیاه شیره سیاه
    حب رازی نمک دریا
    ارده کنجد اعلا ( عرضه تازه و روزانه) پودر درنا

    محصولات معتبر عطاری و داروخانه تسنیم (تحت نظارت دکتر خامنه ای)

    روغن های طبیعی و خالص
    روغن بادام تلخ روغن الاغ (خوراکی و مالشی)
    روغن بادام شیرین روغن بنفشه
    روغن بابونه روغن حنظل
    روغن حیوانی گوسفندی روغن شحم گاوی
    روغن دنبه روغن زالو و خراطین
    روغن زیتون (بودار و بدون بو) روغن سیاه دانه
    روغن شترمرغ روغن کرچک
    روغن کنجد روغن ارده کنجد
    روغن کدو روغن نارگیل
    روغن نارگیل روغن زنجبیل
    روغن اسطوخدوس روغن اسفند
    گیاهان خشک و بذر گیاهان
    اسطوخدوس اسفند پاک شده
    آویشن شیرازی و وحشی بابونه
    بارهنگ پاک شده (۳ بار سورت) بهارنارنج تازه
    بومادران پودر جوانه گندم
    پودر سنجد پودر شیرین بیان
    پونه وحشی تخم خرفه
    تخم رازیانه تخم سیاهدانه
    عنبر نسارا فرنجشمک
    فلفل سیاه و قرمز عروسک پشت پرده
    زاج سفید زردچوبه
    زیره سیاه دارچین
    دانه کنجد سنبل الطیب
    گل گاوزبان گل محمدی
    تخم شربتی تخم کتان
    ترنجبین خاک شیر
    عرقیات خالص وغلیظ
    عرق نعنا دو آتشه گلاب دو آتشه
    عرق رازیانه غلیظ عرق بومادران
    عرق بوقناق عرق بهارنارنج
    عرق یونجه عرق بیدمشک
    عرق خارشتر عرق خارخاسک
    عرق کاسنی عرق شاطره
    عرق پونه عرق شوید
    عرق نسترن
    خشکبار
    انجیر خشک اعلا بادام خام منقا
    بادام خام سنگی مویز

  • آداب غذا خوردن

    حضرت زهرا (سلام الله علیها) درباره آداب غذا خوردن فرمودند :

    در سر سفره غذا ، دوازده کار نیک وجود دارد که سزاوار است ، هر مسلمانی آنها را بشناسد . چهار مورد آن واجب و چهار مورد مستحب و چهار مورد نشانه ی ادب و بزرگواری است .و اما چهار مورد واجب :

    شناخت و معرفت پروردگار ( بدانیم که نعمت ها از اوست )

    راضی به نعمت های خدا بودن

    گفتن (( بسم الله الرّحمن الرّحیم )) در آغاز غذا

قبلی
دوشنبه, ۵ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۰۰ ق.ظ
عید سعید فطر بر همه مسلمانان جهان مبارک باد

عید سعید فطر بر همه مسلمانان جهان مبارک باد


عید سعید غدیر خم

عید فطر

ماه شوال

۹۹/۰۳/۰۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
آخرین دیدگاه ها
  • ۲۱ شهریور ۹۸، ۱۵:۰۰ - دلآشفت. ..
    اینجا مستقیما خودشون پاسخ گو هستند؟
  • ۱۱ مرداد ۹۸، ۱۱:۱۸ - شهین
    سلام یکی از فامیلامون چندین سال که ...
  • ۲ مرداد ۹۸، ۰۸:۴۱ - حمدان مقدم
    سلام در خصوص رشته پزشکی اسلامی،آیا رشته دانشگاهی داریم؟کجا؟ ممنون
  • ۲۵ تیر ۹۸، ۱۷:۰۴ - حامد احمدی
    خریدن نان از فقرا؟!
پیوندها
  • دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی
  • دانلود کتاب طب النبی
  • دانلود کتاب طب الرضا
  • دانلود کتاب طب الصادق
  • دانلود کتاب دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن
خلاصه آمار
مطالب پربازدید
  • ۹۸/۰۵/۰۸
    بیماران درمان شده
  • ۹۸/۱۰/۲۸
    خورشت فسنجان، غذایی برای درمان بیماری
  • ۹۸/۱۰/۱۰
    غذای لطیف،غذای غلیظ
  • ۹۸/۰۴/۱۹
    داروخانه تسنیم
  • ۹۸/۰۵/۰۲
    مزاج مواد غذایی
  • ۹۸/۰۹/۱۶
    مواد غذایی سودازا

طراحی ازگروه فردوس

قدرت گرفته از بلاگ بیان