پرهیز از نوشیدن آب یخ بویژه بین غذا و یا بلافاصله بعداز غذا  و یا قبل از غذا (یک ساعت فاصله رعایت شود)
پرهیز از نوشیدن آب سرد و یخ در مواقعی که دمای بدن بالاست (بعد از استحمام، ورزش و ...)
جویدن کامل غذا و پرهیز از تند خوری
اجتناب از مصرف روغن های فروشگاهی و تراریخته و مصرف روغن شحم، روغن ارده کنجد، روغن کنجد، روغن زیتون، روغن زرد(ساریاغ) و ...
پرهیز از مصرف نوشابه های گازدار و خیلی سرد
پرهیز از مصرف بی رویه بستنی ها بویژه بستنی های صنعتی که به جای ثعلب از مواد حجم دهنده شیمیایی استفاده میشود.
اجتناب از مصرف مواد غذایی حاوی نگهدارنده (بویژه بنزوات سدیم)
پرهیز از مواد فرآوری شده مثل کمپوت ها و کنسرو ها و اجتناب از فست فود ها
اجتناب از مصرف مواد غذایی لزج مثل ماکارونی، لازانیا، پنیر پیتزا و ...
مز مزه کردن نمک قبل و بعداز غذا
پرهیز از پرخوری، درهم خوری و خوردن مواد خام و پخته باهم

برگرفته از سخنان پدر طب سنتی ایران، حکیم حسین خیراندیش